The Surgeonious® academy

Surgeonious® is een bruggenbouwer tussen de verschillende partners door binnen hun Academy de mogelijkheid aan te bieden om ervaringen uit te wisselen.

Wij bieden innovatieve en duurzame chirurgische oplossingen voor de ganse healthcare community. Daarbij ondersteunen we onze stakeholders met oog op kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en procesoptimalisering. Dit zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en leveranciers en in het verlengde daarvan voor alle stakeholders van onze organisatie.

Via onze academy bieden we ondersteuning door onder andere:

  • Het aanreiken en uitwisselen van jarenlange kennis en expertise ons Experience center
  • Organiseren van opleidingen door onze product advisors en fabrikanten, tot in de operatiekamer
  • Begeleiden van workshops met in-vivo testen van onze producten, evenals in cadaver setting.
  • Deelnemen en bijdragen aan congressen en beurzen
  • Aanbieden van IFU (instructions for use) en Instructiefilmpjes
sdg4 & sdg9

SDG 4: Kwaliteitsonderwijs: Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen
SDG 9: Industrie, innovatie en infrastructuur: Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisering en stimuleer innovatie

Stapler Live Surgery

Het juiste gebruik van de staplers is zeer belangrijk. Daarom nemen wij, samen met onze chirurgen, regelmatig deel aan de Panther® Academy Workshops in Lissabon. Deze boeiende workshops gaan door onder leiding van Dr. Diego Gonzales en Dr. Javier Gallego Poveda, KOL op gebied van uniportal video-assisted thoracic surgery (VATS). Onze product advisors komen ook graag tot bij u in het OK om bij ingrepen met onze instrumenten u te adviseren over het gebruik.”

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.